Purpose and Pepper Quote
Juleaksjon

This post is about a volunteer initiative I started this Christmas in Norway. Ill write this one in Norwegian, so use the translate button if you are interested in reading about this.

Det er 18 Desember og jeg har skikkelig julestemning akkurat nå, mest på grunn av noe skikkelig fint jeg har fått være en del av og som jeg oppfordrer deg til å bli med på eller starte selv i din kommune neste år.

God Jul, lille venn er en dugnad som ønsker å samle inn julegaver til barn som har litt mindre å rutte med. Aksjonen er startet av Anniken Hjelde og jeg valgte å startet den her i Østfold i år, siden jeg nå har flyttet hjem til Moss etter mange år. Selve innsamlingsstedet hadde vi på min kafé og butikk i Moss- On Point, der vi sørget for skikkelig julestemning. Engasjementet var fantastisk og med den lille tiden vi hadde klarte vi å samle inn i underkant av 200 gaver som igjen ble overlevert til “Hjelp og og Hjelpe” og Frelsesarmeén for utlevering til familier og barn nå i dagene før jul og på julaften.

Jeg vil takke alle dere som ble med, og som nevnt oppfordre alle til å bli med neste år. Vil du starte i din kommune, ta kontakt med Anniken Hjelde: anikkenemilie@hotmail.com).

Jeg garanterer julestemning på steroider:) Her er et lite bildedryss fra aksjonen som varte fra 27 November- 8 Desember. God jul, alle fine folk!

Lokalavisa:)

 

With Purpose & Pepper 

Camilla

0

Leave a Reply

Translate »